Witteveen Logistics & IT
Rijksweg 94  4849 BR
Dorst (NB) The Netherlands

 
Last update : 01-05-2013
mobile : 0031-(0)6 1090 6268
CONSULTANCY
CV
Witteveen Logistics & IT
Rijksweg 94  4849 BR
Dorst (NB) The Netherlands

 
mobile : 0031-(0)6 1090 6268
Witteveen Logistics & It adviseert en begeleid sinds de oprichting in 2001 retailbedrijven binnen de modebranche. Voor die tijd is er in ruim 14 jaar tijd ervaring opgedaan bij verschillende mode retailbedrijven. De werkzaamheden in de functies van Logistiek en IT Manager waren destijds vooral gericht op de gehele automatisering binnen de mode retail.

Witteveen Logistics & IT biedt ondersteuning op de volgende gebieden;


a Interim / Freelance

Door de diversiteit van de werkzaamheden en ervaringen die zijn opgedaan zijn er mogelijkheden om diverse afdelingen binnen uw bedrijf te ondersteunen. Witteveen heeft vanuit het werkverleden bij winkelbedrijven en de verschillende projecten op het gebied van Logistiek, ICT en Winkelautomatisering veel operationele ervaring en expertise opgebouwd. Door jarenlange inzet als Logistiek en ICT Manager kunt u tijdelijk uw afdelingen versterken met extra kennis en ervaring.

a Software Selectie

Binnen de mode retailbranche worden tal van automatiseringsoplossingen aangeboden. U staat op het punt vanuit een bepaalde behoefte te (her)automatiseren. Uw wensen kunnen wel dan niet al duidelijk binnen de organisatie aanwezig zijn, echter u heeft niet de tijd, kennis en ervaring om tot een gedegen analyse en selectie te komen die uiteindelijk ook bij uw organisatie past en die ook aan uw behoefte zal voldoen. Witteveen heeft al tal van selectie-trajecten uitgevoerd voor diverse klanten in de mode branche. Een groot voordeel hierbij is dat er reeds veel kennis aanwezig van de markt en mogelijke oplossingen.

a Project Management

(Her)Automatiseren ontstaat bij u vanuit een bepaalde behoefte om processen efficiënter of kwalitatief beter te laten verlopen. Om dergelijke projecten tot een succes te brengen moet u vanuit uw eigen organisatie tijd, kennis en ervaring inbrengen. Een bijkomend probleem bij IT-projecten is dat de software aanbieders vaak niet dezelfde "taal" spreken als uw eigen organisatie waardoor er onduidelijkheid, miscommunicatie en ruis ontstaat. Witteveen kan uw IT-projecten van A tot Z ondersteunen en begeleiden.

a Opleiding en Begeleiding

Binnen uw organisatie gaat u afdelingen uitbreiden of door omstandigheden verliest u ervaren krachten. Witteveen heeft met verschillende software oplossingen veel praktijkervaring opgedaan. Met de operationele kennis van oplossingen geeft Witteveen ondersteuning aan management en eindgebruikers. Dit kan intern binnen uw eigen organisatie met uw eigen gegevens en database.

INTRODUCTIE
TRAINING
INTERIM
REFERENTIES
CONTACT
MS Dynamics Nav